left

SZOLGÁLTATÁSAINK

Árajánlat kérés:

Az átküldött méretek, tervek, és szükséges paraméterek alapján elkészítünk  Önnek egy előzetes árajánlatot.

Helyszíni felmérés:

  Amennyiben árban, műszaki tartalmában megfelelőnek találja ajánlatunkat, úgy előzetesen megbeszélt időpontban szakemberünk  nemcsak felméri a helyszínen a pontos méreteket ,hanem praktikus tanácsokat is ad, tájékoztatást nyújt az ablakcserével, beépítéssel kapcsolatban. Tisztázzák az ablak, ajtó típusát, nyitásmódját, színét, üvegezését az esetleges bontás, beépítés lépéseit.

 A felmérés Debrecenben ingyenes. A környező településeken a nagy távolságok miatt ezt a szolgáltatást 3.000.-Ft-ért tudjuk biztosítani. Megrendelés esetén ezt az összeget természetesen levonjuk a végösszegből, így Önnek is ingyenes lesz.

Gyártás:

A tényleges ablak csere előtt vagy új építés esetén a nyílászárókat le kell gyártani. A gyártási idő a megrendelés nagyságától függően 6-8 hét.

Nagy figyelmet fordítunk a minőségre, a tökéletes fa nyílászárók által elvárt funkciók teljesítésére.

Esztétikai és műszaki szempontból egyaránt meghatározó jelentőségű az alkalmazott  alapanyag fajtája és minősége,hiszen a faanyag remek tulajdonságai adják  a nyílászáró elsődleges jellemzőit, ezért kizárólag olyan fafajtákat használunk, amelyek éveken át tartósak maradnak.

Nyílászáróink csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek.

Az ablakok elkészítéséhez nem használunk mérgező és a környezetet szennyező anyagokat, nem veszélyeztetve lakóhelyünk egészségi állapotát.

Bontás ,beépítés:

Az ablakok legyártását követően, időpont egyeztetés alapján a nyílászárók házhoz szállítását és beépítését is örömmel vállaljuk.

Beépítő szakembereink kellő gondossággal, korszerű szerelési anyagokkal végzik a nyílászárók szakszerű beépítését.

Garancia:

Nyílászáróink olyan technológiával készülnek, hogy a vállalható garancia idő 5-25 év is lehet.